Welkom in ons Oekraïens Home & Food Restaurant

Proef, geniet, ontspan en voel je vooral thuis bij ons

Bekijk ons menu Reserveren

“Smul van onze overheerlijke Okraïense lekkernijen.
Terwijl je van je lekkere gerecht geniet, help je ook Oekraïners die het nodig hebben.”

Ons restaurant

Welkom in ons betoverende Oekraïens restaurant, waar de rijke en authentieke smaken van de Oekraïense keuken samenkomen om een onvergetelijke culinaire ervaring te creëren. Ons restaurant is niet zomaar een eetgelegenheid; het is een ode aan de warmte, de gastvrijheid en de tradities van Oekraïne die we met liefde delen.

Bereid met liefde

Op ons menu vind je een uitgebreide selectie van heerlijke gerechten, bereid met liefde en vakmanschap. Van de iconische borsjt, rijkelijk gevulde pierogi tot de smaakvolle holubtsi (gevulde koolbladeren), elk gerecht vertelt een verhaal van generatiesoude recepten en lokale ingrediënten. Onze getalenteerde chef-koks brengen de essentie van de Oekraïense keuken naar voren met een harmonieuze balans tussen traditie en innovatie.

Naast het voortreffelijke eten biedt ons restaurant ook een zorgvuldig samengestelde wijnkaart en een selectie van ambachtelijke Oekraïense dranken. Of je nu kiest voor een traditionele horilka (Oekraïense wodka) of een lokale wijn, elke slok is een aanvulling op de smaakbeleving van de maaltijd.

Ons toegewijde personeel staat klaar om elke gast met open armen te ontvangen, waarbij we streven naar een onvergetelijke ervaring die verder gaat dan alleen de maaltijd. Of je nu komt voor een intiem diner, een feestelijke bijeenkomst of gewoon om de smaken van Oekraïne te ontdekken, ons restaurant is de plek waar culinaire passie en gastvrijheid samenkomen.